Think Photography er et professionelt fotostudie med lokation i byen Odense, hjertet af Fyn. Vi består af et team af dygtige fotografer, der er højt specialiseret i packshots inden for både mode- og livsstilsbranchen. 

Som passionerede fotografer stræber vi altid efter at levere den ypperste kvalitet, samt at tilbyde skræddersyede løsninger tilpasset dine ønsker og behov. Vores mission er at skabe de bedste forudsætninger for salget af dine produkter. 

Play Video

Vores studie

Fotostudie i Odense
Fotostudie i Odense
I vores studie håndterer vi små såvel som store opgaver, med høj volumen af billeder, specielt egnet til at tage sig knivskarpt ud til e-commerce eller katalog. Studiet har til huse på Blangstedgårdsvej 8 i Odense SØ, hvor det råder over mere end 600 kvadratmeter, med alt hvad vores fotografiske hjerter begærer. Faciliteterne rummer både packshotstudie, dagslysstudie og modelstudie. Som unik service kan du leje studiefaciliteterne på dagsbasis eller timebasis, samt med eller uden fotograf. 
Udlejning af fotostudie med kameraudstyr og lamper

think photography

Historie

Think Photography blev stiftet tilbage i 2008 som et interessentselskab, i en lille og hyggelig to-værelses lejlighed, af en passioneret engelsk og dansk partner, Hazel og Martin. Med fotografiske erfaringer fra en kunstuddannelse, et fotostudie i England og job hos et større dansk billedbureau, fik Think Photography sin eksistens.  Missionen for Hazel og Martin blev efterfølgende at levere billedmateriale i høj kvalitet med det kreative øje som drivkraft. Missionen blev hurtigt forstærket, da finanskrisen ramte og markedet gennemgik en kraftig digital forandring.  Think Photography har nu i 13 år leveret professionelle billeder på Fyn, men der er sket ting og sager siden stiftelsen. 

I dag er den danske partner, Martin Kierstein, enemandsejer af Think Photography, og virksomheden har udviklet sig fra klassiske fotograf ydelser til privatpersoner til udelukkende at være business to business. Det naturlige skift i forretningsmodellen har medført organisk vækst og budt på diverse, men glædelige, udvidelser af lokaler; først fra mindre lokaler på Frederiksgade, til et tidligere missionshus på Reventlowsvej, og nu til det største packshotstudie på Fyn. 

Selvsagt har væksten også betydet en udvidelse af medarbejderstaben, og eftersom Kierstein er selvlært fotograf, begyndte han allerede tilbage i 2012 at lære sin viden fra sig til nyklækkede elever i fotograffaget. I dag består vores team både af fotografelever og assistenter, og vi står altid klar til at få det bedste frem i dine produkter. Udforsk vores gallerier for inspiration til dit næste projekt eller mød teamet.