think teamet

Teamet

Think teamet er et hold kreative og fotokompetente mennesker, der i den grad også er leveringsdygtige i humorfyldte dialoger. Det faglige spektrum strækker sig vidt, lige såvel som nationaliteterne, med ekstra højt til loftet. Både i overført og bogstavelig betydning.

Værdier

Think teamet er en pakkeløsning; vi arbejder ud fra teamspirit, hvor samarbejde og værdsættelse af hinanden er hovedingrediensen i packshot-bogen. Passion for visualitet falder os naturligt ind, og det samme gør tiltro og støtte til hinanden. Det er det der driver os.

Miljø

Med 7 meter til loftet, befinder vi os i et socialt og uformelt miljø, hvor rammerne er svagt tegnede. Til gengæld står frihed under ansvar stærkt skrevet i vores bevidsthed, sammen med selvstændighed og international udfoldelse. Det er det vi kalder Think Foto. 

Mission

Billeder er både fascinerende og stærke, men mest af alt er billeder sælgende. Vi elsker at tage billeder, men vi elsker endnu mere, når vores kunder får succes med salg via deres billeder. I vores fotostudie i Odense bidrager vi hver dag til den succes for vores kunder. 

Martin Kierstein

CEO, ejer og stifter.

Martin tager sig af de avancerede kundeopgaver, samtidig med at han er ansvarlig for nye og eksisterende kunder. Han sørger også for oplæring og udvikling af teamets fotografer.

Ansat: stifter i 2008
Uddannelse: Selvlært fotograf

Laura Malahovska

COO

Laura står for kvalitetssikring af billeder, levering af filer og kundeservice. I samarbejde med Martin og Birgit tager hun sig også af avancerede kundeopgaver og produktion.

Ansat: i 2014
Uddannelse: Public Policy and Welfare

Birgit Højrup

Studiemanager

Birgit tager imod bookinger i kalenderen og planlægger produktionen til teamet. Samtidig står hun for alle faktureringer, lønninger og andre administrative opgaver.

Ansat: i 2018
Uddannelse: Driftsstyring, økonomi og HR

Lars Knudsen

Colour Artist

Lars er freelancer for teamet, og han sørger for, at alle kunder med tilvalg af farverettelser, får opfyldt den service på deres produkter eller tekstiler.


Ansat: i 2016
Uddannelse: Reprofotograf


Karen Løgstrup

Stylist

Karen er teamets freelance stylist, og hun sørger for at enhver model ser godt ud til forskellige photoshoots for vores kunder. Hun har et skarpt øje til hår, makeup og tøj.


Ansat: i 2017
Uddannelse: frisør og makeup artist

Katrine Lund

Kommunikation- og fotografassistent

Katrines rolle består i at være ansvarlig for den eksterne kommunikation på sociale medier, hjemmeside og emails. Derudover er hun også en del af produktionen som fotograf.

Ansat: i 2017
Uddannelse: International Virksomhedskommunikation

Natalia Madii

Fotografelev

Natalia er vores nye fotografelev, og hun bliver oplært i alle vores services inden for tekstil- og produktfotografering samt kreative photoshoots.


Ansat: i 2021
Uddannelse: studerende fotograf

Line Svindt

Fotografassistent

Line tager sig alle slags fotografiske kundeopgaver, både i studiet og på location. Hun har erfaring med fotografering som kendt koncert- og eventfotograf i Danmark.

Ansat: i 2020
Uddannelse: Selvlært fotograf


Emilie Vraa

Fotografelev

Emilie er teamets fotografelev. Hun sørger for fotografering af avancerede produkter i studiet, og forskellige kundeopgaver på location.


Ansat: i 2021
Uddannelse: studerende fotograf

Andrea Kocsis

Fotografassistent

Andrea tager sig af alle de kundeopgaver, der vedrører tøj på mannequin eller detaljebilleder. Af og til hjælper hun også med klargøring af tøjet.


Ansat: i 2021
Uddannelse: Studerende cand.negot.

Ingunn Jóna

Fotografassistent

Ingunn er teamets nye fotografassistent. Hun er både med til klargøring og fotografering af tøj på mannequin, som en del af produktionen.


Ansat: i 2021
Uddannelse: Grafisk Design


Heidija Krastina

Fotografassistent

Heidija sørger for at produktionen altid har produkter klar til fotografering. Hun pakker ud, håndterer tags, steamer og pakker ned igen efter fotografering.


Ansat: i 2021
Uddannelse: Studerende på STX

Bárbara Perfeito

Fotografassistent

Bárbaras rolle består i at klargøre produkter til fotograferne, mest af alt tekstiler, der skal pakkes ud og steames før fotografering.


Ansat: i 2021
Uddannelse: Studerende i Marketing

Ines Santos

Fotografassistent

Ines er vores nye fotografassistent, og hun hjælper med klargøring af tekstiler og fotografering af dem på mannequin.


Ansat: i 2021
Uddannelse: Innovation and Entrepreneurship