Model Ecomm

Showcase dit brand

Model ecommerce er en løsning, der ofte vælges som supplement til mannequin packshots, da det giver kunderne en endnu større fornemmelse af dine produkter. Med modelbilleder kan dine kunder se, hvordan specifikke styles kan sammensættes til et komplet look, og samtidig får de en bedre fornemmelse for både pasform og størrelser.

Skyd løs hele dagen

Model ecommerce tilbyder vi på dagsbasis med fotograf og studiefaciliteter. Vores fotostudie byder i alt på 600 kvm med både modelstudie, packshotstudie og dagslysstudie. Vi har to dygtige freelance stylister, som vi samarbejder med, og modellerne udvælges fra model bureau. Du er også velkommen til at benytte egen stylist og model.

Bevægelse i 360 grader

Modelbilleder kan også kombineres med video, da begge dele er særlig velegnet til at skabe online salg. Et par sekunders video viser tøjet i bevægelse fra alle vinkler, og det er en eftertragtet feature. Du vil selvfølgelig være til stede i studiet under hele fotograferingen, og udvælge dine favoritbilleder direkte eller i samarbejde med os.

Kontakt os for gratis konsultation, uforpligtende tilbud og gratis testbilleder